| |
نام : | |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
![]() |
![]() |
![]() |
||
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 14
بازدید هفته : 34
بازدید ماه : 126
بازدید کل : 105564
تعداد مطالب : 171
تعداد نظرات : 33
تعداد آنلاین : 1
آپلود نامحدود عکس و فایل |
فال حافظ
قالب های نازترین
تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
گروه هنری سراب
و آدرس
sarabgroup.art.LoxBlog.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
بخشهای جشنواره:
1. مسابقهی کودک
2. مسابقهی نوجوان
3. مسابقهی نمایشنامه نویسی و نمایشنامه خوانی
4. مسابقهی تئاتر خیابانی
5. بخش بینالملل
6. تولیدات ویژه
7. کارگاههای آموزشی و نشستهای تخصصی
1- مسابقه کودک:
این بخش شامل آثار ایرانی ویژه مخاطبان کودک ( گروه سنی ب و ج – کودکان پنج تا دوازده سال) خواهد بود. نمایشهایی که از مهرماه سال 1389 لغایت تیرماه 1391 اجرای عمومی شده باشند امکان حضور در این بخش را خواهند داشت. در این بخش حداکثر هشت نمایش پذیرفته خواهد شد. این بخش به شکل رقابتی برگزار خواهد شد. با توجه به اهمیت اجرای عمومی نمایشها، ستاد جشنواره پذیرای نمایشنامه نخواهد بود و متقاضیان میبایست لوح فشرده اثر اجرا شده را به همراه تأییدیه اجرای عمومی (حداقل 15 اجرا در تهران و 10 اجرا در شهرستان) به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. تأییدیه آثار اجرا شده در تهران توسط تالار نمایش و در شهرستانها با معرفی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قابل پذیرش خواهد بود. کمک هزینه گروههای نمایشی در این بخش به تشخیص گروه انتخاب آثار حداکثر مبلغ 50/000/000 ریال خواهد بود.
2- مسابقه نوجوان :
در این بخش آثار ایرانی ویژه مخاطب نوجوان (گروه سنی د نوجوانان دوازده تا شانزده سال) امکان شرکت خواهند داشت. نمایشهایی که از مهرماه سال 1389 تا تیرماه 1391 اجرای عمومی شده باشند میتوانند در این بخش حضور یابند. در این بخش حداکثر هشت نمایش برای شرکت در جشنواره پذیرفته خواهد شد. در این بخش آثاری که اجرای عمومی شده باشند، پذیرفته خواهند شد. متقاضیان میبایست لوح فشردهی اثر اجرا شده را به همراه تأییدیه اجرای عمومی (حداقل 15 اجرا در تهران و 10 اجرا در شهرستان) به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. تأییدیه آثار اجرا شده در تهران توسط تالار نمایش و در شهرستانها با معرفی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قابل پذیرش خواهد بود. کمک هزینهی گروههای نمایشی در این بخش به تشخیص کمیتهی انتخاب حداکثر مبلغ 50/000/000 ریال خواهد بود.
3- مسابقه نمایشنامهنویسی و نمایشنامه خوانی :
یکی از ارکان مهم و پراهمیت در حوزه تئاتر و بخصوص تئاتر کودک و نوجوان نمایشنامه است. به منظور توجه به حوزه نمایشنامه نویسی و تولید آثاری متناسب مخاطب کودک و نوجوان این بخش برگزار میشود. در این بخش به تشخیص هیئت داوران سه نمایشنامه برگزیده خواهد شد و در زمان برگزاری جشنواره توسط نویسندههای آثار در جلسات کارگاهی و آموزشی خوانش خواهد شد. جایزهی نمایشنامه اول مبلغ 35/000/000 ریال نمایشنامه دوم مبلغ 25/000/000 ریال و نمایشنامه سوم مبلغ 15/000/000 ریال خواهد بود. همچنین آثار منتخب در یک مجموعه چاپ خواهد شد و جایزه اهدا شده به منزله حق تألیف نویسنده خواهد بود.
4- تئاتر خیابانی :
یکی از شیوههای فراگیر و پر مخاطب تئاتر اجرای نمایشهای خیابانی است. با توجه به استقبال مخاطبان کودک و نوجوان از نمایشهای خیابانی این بخش به شکل رقابتی و با انتخاب مخاطبان و گروه داوران کودک و نوجوان حداکثر با حضور شش گروه نمایشی برگزار خواهد شد. گروههای نمایشی لازم است سه نسخه از طرح داستانی و شیوه اجرایی نمایش را به ستاد جشنواره ارائه کنند. پس از ارزیابی طرحهای متقاضی و معرفی آثار پذیرفته شده لازم است لوح فشرده اجرای نمایش برای ارزیابی نهایی به ستاد جشنواره ارائه شود. کمک هزینه گروههای راه یافته به جشنواره به تشخیص کمیته انتخاب حداکثر مبلغ 20/000/000 ریال خواهد بود.
5- بخش بینالملل :
تبادل تجربه و آشنایی با گروههای منتخب کشورهای مختلف مهمترین هدف برگزاری این بخش با حضور نمایشهای منتخب بینالمللی خواهد بود. در این بخش گروههای منتخب سایر کشورها به شکل غیر رقابتی حضور خواهند داشت. نمایش منتخب با انتخاب تماشاگران در مراسم اختتامیه مورد تقدیر قرار خواهند گرفت. همچنین تولیدات مشترک در این بخش شرکت خواهند داشت.
6- تولیدات ویژه :
در تئاتر کودک و نوجوان شیوه و انواع مختلف نمایش کاربرد دارد. این بخش با هدف تولید و اجرای نمایشهای ویژه و تجربههای نو با حضور هنرمندان فعال برگزار میگردد. همچنین آثار منتخب جشنوارههای موضوعی کودک و نوجوان و یا نمایشهای دانش آموزی در این بخش حضور خواهند داشت. این بخش به شکل غیر رقابتی برگزار خواهد شد. با انتخاب ستاد جشنواره حداکثر شش نمایش در این بخش شرکت خواهند داشت. با توجه به رویکرد و شعار « تئاتر و نقش آن در تربیت و آموزش مخاطب » در جشنواره نوزدهم آثار نمایش خلاق و یا کارگاهی و تئاتر آموزشی در اولویت انتخاب خواهد بود که به سفارش دبیرخانه جشنواره تولید و انتخاب خواهد شد.
7- کارگاههای آموزشی و نشستهای تخصصی
جشنواره و گردهمایی بزرگ خانواده تئاتر کودک و نوجوان مهمترین زمان در برپایی کارگاههای آموزشی و نشستهای تخصصی با حضور استادان ایرانی و خارجی است و این کارگاهها با محور نقش تئاتر در آموزش و تربیت برگزار میگردد. شیوه و زمان ثبت نام از متقاضیان و نحوه اجرای کارگاهها و نشستها متعاقباً اعلام خواهد شد.
گاهشمار جشنواره:
* مهلت ارسال لوح فشرده آثار متقاضی در بخش مسابقه کودک و مسابقه نوجوان تا تاریخ 1/ 1391/05
*ارزیابی و معرفی نمایشهای برگزیده بخش مسابقه کودک و مسابقه نوجوان تا تاریخ 1391/6/1
* مهلت ارسال طرح داستانی و اجرایی در بخش خیابانی تا تاریخ 1391/4/10
* معرفی طرحهای برگزیده بخش خیابانی 1391/4/25 و مهلت دریافت لوح فشرده اجرا تا تاریخ 1391/6/1
*مهلت ارائهی آثار برای بخش مسابقه نمایشنامه نویسی تا تاریخ 1391/5/15
* زمان و مکان برگزاری جشنواره: مهرماه 1391- شهر همدان
مدارک عمومی مورد نیاز:
1ـفرم پر شده تقاضای حضور در جشنواره
2 ـ پنج نسخه لوح فشرده اثر (بخش مسابقه کودک و یا مسابقه نوجوان ) و سه نسخه طرح داستانی و اجرا تایپ شده و خوانا برای بخش خیابانی
3ـ 3 نسخه نمایشنامه تایپ شده و فایل آن در محیط Word بر روی لوح فشرده (برای مسابقهی نمایشنامهنویسی)
4ـ یک قطعه عکس پرسنلی کارگردان (در بخش صحنهای و خیابانی) و نویسنده (در بخش نمایشنامهنویسی)
5ـ یک عدد بروشور نمایش (برای بخش مسابقه کودک و مسابقه نوجوان )
6ـ خلاصهی داستان نمایش حداکثر در یک صفحه A4
7ـ یک لوح فشرده شامل چند عکس با کیفیت از اجرا (برای بخش مسابقهی کودک و مسابقهی نوجوان)
8ـ تأییدیهی اجرای عمومی (برای بخش مسابقهی کودک و مسابقهی نوجوان )
9ـ خلاصه سوابق هنری نویسنده (در بخش نمایشنامهنویسی) و کارگردان (در بخش صحنهای و خیابانی) تایپ شده در یک صفحه A4
10ـ تأییدیه سازمان برگزار کننده برای آثار جشنوارههای موضوعی (مختص آثار برگزیده جشنوارههای مربوطه)
تذکر 1: ارائه مجوز کتبی نویسنده برای حضور در بخشهای صحنهای الزامی است.
تذکر 2: تفکیک سنی در بخش کودک و نوجوان مطابق الگوی رایج گروه بندی مخاطبان است. الگوی معرفی شده در تفکیک سنی در دو بخش 6 تا 12 و 12 تا 16 سال یک معیار اولیه در تقسیم بندی مخاطبان است. بدیهی است در موارد خاص تصمیم گیری بر عهده ستاد جشنواره خواهد بود.
نشانی دبیرخانه:
تهران- خیابان حافظ- خیابان استاد شهریار- جنب تالار وحدت- مرکز هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ـ دبیرخانه دائمی جشنوارهها
همچنین دبیرخانه دائمی جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان در شهر همدان به آدرس همدان بلوار بعثت مجتمع فرهنگی شهید آوینی آماده پاسخگویی به هنرمندان است.
تلفن و نمابر : 5 و 66710702 – 66705101 داخلی 319
پست الکترونیکی:
d.jashnvareha@yahoo.com
www.theater.ir
فرم تقاضای حضور در نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان
عنوان اثر: ......................................................... نویسنده: .................................................................
کارگردان: ............................................... استان : ................................ شهرستان : ......................................... سن: ...............................
گروه نمایش : .....................................
میزان تحصیلات :(با ذکر رشته و گرایش) ..............................................
نشانی دقیق پستی: ........................................................................................................................
تلفن تماس .................................................... پست الکترونیک : ..............................................
متقاضی شرکت در بخش: ○مسابقه کودک ○مسابقه نوجوان ○نمایشنامهنویسی ○تئاتر خیابانی ○ویژه
اینجانب : .................................................................................... با اطلاع از مفاد فراخوان نوزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان مدارک درخواستی را ارائه میکنم.
تاریخ و امضاء
نظرات شما عزیزان: